3.2.16

VETVETJA NGANJEHERE...


zbardhi dhe një ditë...e vjetra dit' e re
egoisti u zgjua nën petkun e narcistit
dhe në pasqyrë të vetvetes
V-E-T-J-A i pëlqeu
e shenjtë ...
brilante...
unike...
sharmante...
kërkoi ta shiste,
por si gjithmonë e bleu.
(nga libri "Mekatari")
©Artan Gjyzel Hasani