7.11.11

Doli ne qarkullim vellimi i ri poetik MEKATARI

TIRANE – te  Libri  Universitar prane ish Bllokut

DURRES -  libraria ne fund te rruges qe con per te ish Vollga  (Pranvera emri i librashiteses)

PESHKOPI  - libraria prane ish Shtepise se  Kultures.

ELBASAN - libraria e rruges se Universitetit prane ish piceri Gjembi. Person kontakti: Pellumb Zekthi, mob.068 20 97 705

KORCE  - libraria në  qendër të  qytetit (Lefteri  069 40 44 103) 

VLORE -  libraria "TOENA"  qe ndodhet prane  Teatrit "Petro  Marko".

POGRADEC   –  libraria e Raqit (069 26 93 649) 

SHKODER  - Librari "GOGA" prane  UNIVERSITETIT "LUIGJ  GURAKUQI"   Personi  i  kontaktit:  Eri  (068 20 49 827)


Ju kerkoj ndjese  atyre  lexuesve  qe kane shkuar  dhe nuk e kane gjetur  librin neper  librarite e mesiperme. Me keqardhje  shoh qe akoma menyra e shperndarjes se librit  ne rrjetin e librarive te vendit  vazhdon te jete  amatoreske.
Ju  faleminderit!

ps. libri mund te gjendet gjithashtu edhe duke kontaktuar  botuesin tim ne numrin e cel: 069 20 68 481

Per te  blere   librin  'Mekatari"  online  klikoni  poshte:Thus spoke …Kamasutra


mmmmmmmmmmmm…
ohhhhhhhhhhhhhhhh…
sh sh sh sh sh sh sh sh……
ahhhhhhhhhhhhhhhhh….

Kështu  foli...Kamasutra
më puth
më prek
më  qi
fërkomë
lagmë
hapmë
në ke perëndi  perëndomë…
si  ç’më ndeze  fikmë…
mbaromë…

Kështu  foli  Kamasutra
në  emër  të  qirinjve
që mbi  gjinj  të djersitur  pikonin…
në emër të  fluturave  të bukura
që dritën me  zjarrin  ngatërronin…
në emër  të  syve  që mbylleshin
bashkë me ekstazën  brenda…
në  emër  të  frikës  tunduese
që  e  fshihte  aq  bukur  ëndrra….

Kështu foli  Kamasutra
me gojën  tënde vajzë...
grua...
femër...
nënë...
motër...
bijë
dhe unë-alter ego e gjithë  meshkujve të botës
plotësova  dëshirën e  saj...
si   burri që dikur ishte fëmijë
mbi  trupin  tënd  të  dridhëruar
 lojërat e tyre   të  ndaluara  lodrova…

kur me gjuhën time  tënden preka…
buzët  u  bënë  krahë   e  puthja  përqafim….
gjinjtë  u bënë  vatër  dhe thithat  prush
e  pastaj  të  përndriturës  piçkë
mes kofshëve  përpjetë
-oaz   shkretëtire   me  dy palmat   anash-
me një  puthje  emrin tënd  ia rënkova
dhe  humba…
u  përhumba
harruar  harrova
nuk di  ç’shi më lagu
nuk di ç’shi më piu
më piu… më përpiu…
nuk di kur  filloi…
por  qielli u  deh
dhe prej së largu
zëri  i  Kamasutrës  me rërën  përzjerë
stuhish  të panjohura në re më  shndrroi…


(15 tetor, 2011)
©Artan Gjyzel Hasani

ana "altruiste" e egoizmit


të  paqëllimtë
të  parehatshëm
si gjinjtë  në  sytiena
të  blera  lirë
hallakaten mendimet
në  dy  gjysmat e trurit
dhe ndjehem  i lodhur
ndërsa  u  zë  pritë
cdo natë…cdo ditë
në  të njëjtin  vend
në  të  njëjtën  orë
diku aty  mes  rrudhave  të mia
aty ku mungesa  jote  banon…

kam  frikë   ta vras  kujtimin tënd

nuk do kem  ku ta varros
dhe  krenarilënduar më pas
nuk  do  mundem   të  besoj
që  në  të  vërtetë
snajperi  është  i vrari
dhe varrin e ka  aty…
aty mes  ballit  tim…

(18 shtator, 2011)
©Artan Gjyzel Hasani