6.2.16

VARGJE DEMODE PER FEMRA NE MODE


njoha femra që dinin fillimin
dhe të tjera që dinin fundin...
pak njoha që dinin vazhdimin
dhe asnjë që t'ia vlente mundin....
një ditë të njoha edhe ty...
aq ndryshe nga të tjera,
por gjethen që ma solli një stuhi
shkujdesur ma rrëmbeu era...
2005
©Artan Gjyzel Hasani