7.2.16

TOLERANCE


gjarpërin e vrava dhe helmin ia piva
që t’mos më helmonin të tjerët…
gëlltita  krokodilin
dhe lotët  e tij  atyre ua  fala…
shpërblim për funeralin tim…

©Artan Gjyzel Hasani