4.2.16

“PER TY DO VDES”...


...të shkruanin nëpër letra
ta thonin ndër sy
......................................
ata që të deshën shumë
për ty vdisnin të gjithë
dhe unë që të desha më pak
jetova për ty...
©Artan Gjyzel Hasani