4.2.16

MAGJISTARI


të prek nga shumë larg
dhe bëhesh...qelq
me vargjet e mia brenda...
të prek edhe pak
dhe bëhesh…flakë
ku digjesh ti dhe shpirti yt binjak...
o Zot ç'magji!
të prek përsëri
dhe ti s'je më ti.
fjalët rrugën e heshtjes nisin...
ca thyhen si qelqe....
të tjera si qelqe ndrisin...
(nga "Erotika", 2007)
© Artan Gjyzel Hasani