2.2.16

LUTJE E MBREMJES PER NJE VOGELUSHE


Të lutem mos u rrit!
Rritja është gabimi.
Të tjerat janë pasoja.
Vdekja...
Lindja...
Jeta...
Fundi dhe Fillimi...
© Artan Gjyzel Hasani