2.2.16

DUKE DEGJUAR LEONARD COHEN DHE DUKE MENDUAR PER TY...


Me prit, e dashur ,
me prit si mrekulline,
me prit sic nuk ke pritur askend,
jam valsi dimeror qe magjeps
te gjitha Vienat e shpirtit tend...
Jam the burning violine
qe endrren tende ndez,
jam the touch of the naked hand
mbi gjirin tend cdo mengjez...
Jam the glove qe ti zhvesh...
gjysemerresire e bere therrime...
jam...
ah...feksje driteshperthyese...
jam...
je...
Hiroshima ime...
Jam the lover qe ti kerkon,
premtim,
renkim...
epshi yt...
deshire e verber...
jam pasion
a thousand kisses deep...
Jam demon i sapozgjuar
ku brishtesia jote force gjen,
jam loti yt i fundit...
ti e di...
I'm your man.
Me prit, e dashur,
me prit,
mallin tim beje your dove,
kur krahet e tij te mposhtin largesite
dance me to the end of love...
©Artan Gjyzel Hasani