1.2.16

LEKSION NR.1 PER PARTNERET E PAVEMENDSHEM


kur puthja humbet gjuhën e seksi rënkimin
edhe pse dashuria "lamtumirë" akoma s’ju ka thënë...
trokitjet mbi vaginë bashkë me penetrimin
s’e hapin portën e shpirtit nga ku ju kanë përzëne…
është e thjeshtë, vërtet shumë e thjeshtë,
çka vjen me bujë heshturazi një ditë shkon
në jetët tona sigurisht ka edhe vjeshtë
dhe gjethe që bien pa dëshirën tonë…
gjërat jo gjithnjë janë ashtu si ç’duken
lot’ i pafshirë vesa që natën zgjon
puthjet e mëngjesit shkujdesur i vret mesdita
dashuria vdes kur shndrrohet në zakon…
(nga libri "Erotika")
© Artan Gjyzel Hasani