1.2.16

BURGOSUR


qerpikëve të lirisë
zgjatet dorë e lotit
u tregon zogjve prangën
por ata s’kanë sqep
në qeli të syrit
i fundit vdes dielli
një shall resh fshin shirat
dhe frymën më merr...
©Artan Gjyzel Hasani