4.2.16

ARUSH MELANKOLIK


jam arushi melankolik
...por nuk ma kanë vjedhur mjaltin
që kam fshehur në zgavrën bosh të vetmisë
dhe peshqit janë akoma atje
në rrjedhën ku ti lag pulpat
indiferente
arrogante
e largët
pa menduar për çastin
kur ashtu i trullosur nga jermi
unë mund të bie në gjumë
e ti të më shohësh në ëndërr
si çilimiu lodrën e një tjetri…
©artangjyzelhasani