5.2.16

WIRELESS


një avion i ulur mbi tel
por jo...
ashtu më qenka dukur...
do ulem edhe vetë më pas…
por këputur tela…fije…
zogjtë nuk kanë ku rrinë
ti asgjëkundi...
balonat jetime…
i lodhshëm pa krahët ky qiell
telagjemba qerpikur syri im
në sqep të retinës strukur
…………………………………….
më duhet një tel dhe dikur
sikur të më shohësh a të të duket…
të të shoh a të më duket sikur...
(6 qershor, 2012)
©Artan Gjyzel Hasani