4.2.16

KUR TI ME PREK....


...më ndjen
symbyllurazi...
dora jote....
përkëdhel...
me flegrat epsh-hapura
më nuhat dhe përsëri...
më prek
me dorën që djeg...
me sytë e mbyllur....
mmhhh....
të mbyllur...
të mbyllur....
.......................
e verbër prek mbi mua
dhe BRAILLE bëhet fytyra...trupi im
nën magjinë e duarve të tua...
(2004)
©Artan Gjyzel Hasani