5.2.16

GRIMCA


DISTANCE
jemi mijera milje afer
dhe nje te shtune larg...
GJETHE NE ERE
në pranverë të përkëdhel me stuhi...
në vjeshtë të mbroj nga puhiza...
ORA ZERO
tashmë është vonë…
arrita kaq shpejt.
MIKESHËS SË HUAJ
flisnim në gjuhë të ndryshme,
heshtnim në gjuhë të njëjtë…
PERGJIGJE TY...
nuk me lodh pagjumesia....
me lodh mungesa e endrres...
JETE
Erdhët të gjithë?
Tani mund të vdes i qetë vetmie...
© Artan Gjyzel Hasani