3.2.16

EDHE NJE HERE MBI PAMUNDESITE


hënën do të ta vija si gushore
dhe do të të ushqeja me yje, vogëlushja ime
por vallë....
a mund ta bëjmë këtë fshehurazi natës?
do zbardhte krejt papritur
dhe pellgjesh pa kuaj
do ndjeheshe e tradhëtuar…
© Artan Gjyzel Hasani