1.2.16

DASHURI ACIDE


duhet të ishim dashur më pak,
por nuk mund të bënim dot ndryshe…
të thërmova me pasionin tim…
rërë të bëra…
dhe pastaj
si deti bregun
plot dallgë e shkumë
baticave të mia të fajësova
për kështjellën që s’ngrihej kurrë…
©Artan Gjyzel Hasani