23.3.09

Stina e peste...

Stina e peste
si shqisa e gjashte
ne qiellin e shtate
con endrren time...
por zgjimi pa emer
pranveren e vyshk...
e perplas pas resh dhe e ben
therrime...
vjeshten lakuriqe e vesh me myshk
e gjethet e vyshkura
per dimrin tespije...