21.2.09

Kur ti me prek..

Me prek...
me ndjen...
symbyllurazi...
dora jote....
perkedhel...
me flegrat epsh-hapura
me nuhat dhe perseri...
me prek
me doren qe djeg...
me syte e mbyllur....
mmhhh....
te mbyllur...
te mbyllur....
.......................
Si e verber prek mbi mua
dhe BRAILLE behet fytyra...trupi im
nen magjine e
duarve te tua...