21.5.16

AH, JU SKUTHER TE VEGJEL GERMASH…


…që fshehurazi më adhuroni
aq shumë sa më imitoni
kur veten gënjeni
dhe kur s’keni sukses më shani,
më fajësoni
e kur të padukshëm s’më bëni dot
filloni të më urreni,
e di që më doni fort
e kur të vdes, edhe më fort…
©artangjyzelhasani